Hirdetés

Kiborult a közösség a Mortal Kombat 1 DLC-inek hiányossága miatt

|

A NetherRealm játékainak rajongói kezdik megelégelni az új Mortal Kombat monetizációs megoldásait.

Hirdetés

A Mortal Kombat 1 játékmechanikailag briliáns, de nem tökéletes. A NetherRealm srácai mindent beleadtak, és összeraktak valamit, ami ténylegesen izgalmas kompetitív meccseket szülhet. A probléma csak minden mással van, ebbe pedig a monetizáció is beletartozik.

Azon mára kevesen lepődtek meg, hogy van egy beépített skinbolt a Mortal Kombat 1-ben, de amikor a halloweeni kivégzésekért 12 dollárt kértek, akkor ott eltört a mécses. A közhangulat lehűtését most a DLC-k helyzete sem segíti.

Hirdetés

Omni-Man hamarosan bekerül az MK1 harcosai közé, és a közösség arra számított, hogy a karakter mellé egy-egy skin is járni fog majd a korábbi karakterekhez. Az MK11 esetében így működött a DLC-zés, így nem volt alaptalan a feltételezés. Omni-Man trailere végén viszont egyetlen szó sem esett skinekről, így a konklúzió sokaknak egyértelmű volt: nem lesz több ajándék szerelés.

A /r/MortalKombat subreddit lakói azonnal ráéreztek a turpisságra, és hangosan elkezdték véleményezni a helyzetet.

"Emlékeztek rá, amikor skincsomagokat is kaptunk a karakter DLC-k mellé? Most nem kapunk semmit."

"Abban a pillanatban, ahogy bejelentették a skincsomagok hiányát a KP-ben már tudtam, hogy minden skint a boltba fognak pakolni."

"Nem. Megtanultam a leckét, köszönöm."

A Kombat Pack 1 egyébként is vegyes fogadtatásban részesült. Keveseket tüzelt fel Omni-Man, Homelander vagy Peacemaker érkezése, de a többség úgy volt vele, hogy legrosszabb esetben majd felmarkolnak pár skint a DLC-kkel. Azok nélkül sokan kihagyják majd ezeket a karaktereket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)