Hirdetés

Kibővített kiadást kaphat a Death Stranding?

|

Lehet, hogy Kojima játéka megújult formában is megjelenik a Sony konzoljaira.

Hirdetés

Furcsa, de egészen ügyesen összerakott kaland lett a 2019-ben megjelent Death Stranding, amit egy ideig csak PS4-en lehetett élvezni, de aztán tavaly a PC-s közösséghez is megérkezett. Nemrég pedig egy érdekes pletyka jelent meg a ResetEra fórumán, ugyanis az egyik felhasználó szerint érdemes lehet azoknak várniuk a vásárlással, akik még nem próbálták ki Kojimáék játékát, mivel új kiadásban jelenhet meg az a közeljövőben.

A Navtra néven fórumozó illető szerint ugyanis készülőben van a Death Stranding bővített kiadása, ami PS4-re és PS5-re fog megjelenni, és kerülhetnek majd bele olyan elemek is, amelyek a sztorit egészítik ki némileg.

Hirdetés

Egy ilyen változat pedig értelemszerűen azok számára is érdekes lehet, akik korábban már végigpörgették a kalandot, de valószínűleg ezeknek a játékosoknak fizetniük kell majd az újdonságokért, kicsi az esély egy ingyenes frissítésre.

Nyilván egy internetes fórumon gyakorlatilag bárki írhat ehhez hasonló dolgokat, ám Navtra elméletileg már hozott olyan érdekességeket korábban, amelyek végül igaznak bizonyultak, így érdemes lehet észben tartani az általa leírt dolgokat.

Szerintetek elképzelhető egy ilyen kiadás érkezése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)