Hirdetés

Kickstarterre került a Shadowgate remake is

|

Kickstarteren keresztül már a kultikus kalandjáték, a Shadowgate feldolgozására is áldozhatunk pénztárcánk tartalmából.

Hirdetés

Az eredetileg 1987-ben Mac-re megjelent és az egyik legnépszerűbb MacVenture címnek számított, de a NES tulajdonosok is előszeretettel emlékezhetnek vissza rá. Két folytatást élt meg, melyek közül az egyik N64-re tette tiszteletét. Az imént felvázolt kultikus kalandjáték, azaz a Shadowgate alkotói, Dave Marsh és Karl Roelofs úgy döntöttek, hogy megpróbálkoznak a feldolgozás ötletével és ezen szándékukat kiterjesztik Kickstarterre is.

A frissiben alapított Zojoi fejlesztőcsapat alapítói PC-re, iOS-re és Androidra szeretnék elkészíteni a Shadowgate remake változatát és amellett, hogy pár dolgot meghagynak az eredetiből (NES zene), rengeteg újdonságot kapunk kézhez, ha összejön az előállításához szükséges összeg. 60 új fejtörő, beépített súgó rendszer, nagy felbontású festmények, "objektum-specifikus animációk" és átdolgozott, parancs alapú UI vár ránk.

A készítők nagyjából 120 ezer dollárnyi összeggel már elégedettek lennének, melyből 1500 adakozó után kb. 45 ezer már össze is gyűlt és még 27 nap van vissza a projekt lejártáig. Amennyiben szeretnétek támogatni a srácok ténykedését, látogassatok el a megfelelő oldalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)