Hirdetés

Kiderülhetett az Assassin's Creed Red hivatalos címe

|

Úgy tűnik, végül ezzel a címmel jelenik majd meg az Assassin's Creed Red kódnéven készülő projekt.

Hirdetés

Hosszú ideje tudjuk már, hogy az AC-széria következő "nagy", teljes értékű része az Assassin's Creed Codename Red munkacímen futó játék lesz, ami egy régóta várt helyszínre, a feudális Japánba repíti az Assassin's Creed-rajongókat. Az viszont az első pillanattól világos volt, hogy a játék ténylegesen nem ezen a címen fog megjelenni - anno az Assassin's Creed Valhalla is Kingdoms munkacímen készült, ez bevett szokásnak tekinthető. 

A Ubisoft ezidáig nem jelentette még be hivatalos az Assassin's Creed Red "igazi" címét, most viszont könnyen lehet, hogy kiszivárgott a nagy titok. Ha pedig igaznak bizonyul a szivárgás, akkor a végleges cím Assassin's Creed Shadows lesz.

Hirdetés

Egy UBI_FraxV2 nevű Twitter/X-fiókon jelent meg először ez a pletyka, az account mögött álló szivárogtató pedig arról is írt, hogy a Ubisoft jelenleg két megjelenés utáni DLC-t tervez az Assassin's Creed Shadowshoz. Nem sokkal ezt követően azonban az X bannolta ezt a profilt, a szivárogtató pedig azóta nem bukkant fel újra. 

A bannolás miatt nem kevesen gondolják azt, hogy valós információk kerülhettek ki idejekorán, de természetesen az esetleges hivatalos bejelentésig semmit sem szabad készpénznek venni. 

Nektek tetszene az Assassin's Creed Shadows, ha tényleg ez lenne majd az új AC címe?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)