Hirdetés

Kiderült a Crysis Remastered Trilogy megjelenési dátuma

|

Nem kell sokat várnunk arra, hogy újra elmerülhessünk a Crysis játékokban.

Hirdetés

Nem volt kimondottan pozitív a tavaly szeptemberben megjelent Crysis Remastered fogadtatása. A Metacriticen még a legjobbra értékelt PC-s változat is csak 69 ponton áll, a PS4-es és Xbox One-os pedig 59-es átlaggal zárt, mivel a technikai problémák jelentősen lerontották a játékélményt. A Crytek javítgatta azóta, és valamivel magabiztosabban készül a második és harmadik rész felújított változatainak kiadására.

A fejlesztőcsapat ma bejelentette, hogy a Crysis Remastered Trilogy, valamint a Crysis 2 Remastered és a Crysis 3 Remastered önálló kiadásai október 15-én jelennek meg PC-re (az Epic Games Store-on keresztül), valamint PlayStation, Xbox és Switch konzolokra.

Hirdetés

A játékok látványát felturbózták, a textúrák felbontását és a framerate-et megnövelték (PS5-ön és Series konzolokon a 60 fps-t is eléri). Korábban összehasonlító trailerekkel mutatták meg, mennyivel lesznek jobb az új kiadások a régieknél.

Aki mindhárom játékot szeretné, egy csomagban megveheti őket, de akinek csak egyik-másik kell, külön-külön is lecsaphat rájuk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)