Hirdetés

Kiderült, hogy az egyik Xbox-játék mikor jön PS5-re is

|

A Bethesda egyik tavalyi játéka új platformot hódít meg a PC és Xbox Series X/S után.

Hirdetés

Miután a Nintendo Direct: Partner Showcase keretében láthattuk, hogyan fut Nintendo Switchen az xboxos Grounded és a Pentiment, valamint az is kiderült, hogy mikor számíthatunk rájuk a Nintendo hibrid konzolján, az is világossá vált, hogy melyik lesz az első PS5-re is megjelenő Xbox-játék. 

A Microsoft új stratégiájáról először jelentések képében hallhattunk, majd Phil Spencerék egy külön streamet szenteltek a kérdések megválaszolásának, amelyből kiderült, hogy olyan saját fejlesztésű nagyágyúk, mint a Starfield és az Indiana Jones and the Great Circle még nem jönnek a PC-n és Xbox Series X/S platformokon kívül másra, viszont négy kisebb projekt igen. 

Hirdetés

Ezek közül a Pentiment és a Grounded már lelepleződött a Nintendónak köszönhetően, most pedig a Bethesda egyik YouTube-csatornája valószínűleg idő előtt leleplezte, hogy a Tango Gameworks ritmus alapú akciójátéka, a Hi-Fi Rush lesz a harmadik, amely megszűnik Microsoft-exkluzívnak lenni. Az azóta elérhetetlenné tett videó tanúbizonysága szerint március 18-án fog megjelenni PlayStation 5-re, szerencsére az internet nem felejt, így van róla bizonyíték:

Arról nem esett szó, hogy Nintendo Switchre mikor adják ki, amiképpen az sem derült ki, hogy a játék milyen módon használja majd ki a PS5 képességeit, például a DualSense kontroller funkcióit, de minden bizonnyal nem kell már sokat várni a teljes bejelentésre. Addig olvassátok el, hogy a Hi-Fi Rush-t miért tartjuk 2023 egyik legnagyobb meglepetésének

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)