Hirdetés

Kiderült, hogy ki lesz Mario és Luigi új hangja

|

A Nintendo is megerősítette az ezzel kapcsolatos információkat.

Hirdetés

Nemrégiben kaptak szárnyra a hírek, miszerint 30 év után megváltozik a Nintendo ikonikus figurájának, Mariónak a hangja. A karaktert egészen mostanáig Charles Martinet szólaltatta meg, aki már 1991-től kezdve dolgozott közösen a nagyvállalattal. Míg Mario nem a legnagyobb szószátyár, sokan azért sajnálták Martinet távozását és izgatottan várták, hogy kinek a szájából hallhatják majd újra: "It's-a me, Mario!"

Most azonban nem kell további találgatásokba bocsátkoznunk, hiszen maga a Nintendo is megerősítette, ki a kedvenc vízvezeték-szerelőnk következő hangja. Az új szinkronszínész Kevin Afghani lesz, aki mind Mariót, mind Luigit megszólaltja majd a következő játékokban.

Hirdetés

Afghani egyébként nem idegen a videojátékok területén, a legtöbbek számára talán a Genshin Impactből lehet ismerős a neve, ahol Arnold karakteréhez adta a hangját. A színész a Twitter/X felületén jelentette be a dolgokat, ahol azt írta:

"Hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy Mario és Luigi hangja is én lehetek a Super Mario Bros. Wonderben. Köszönöm a Nintendónak hogy meginvitáltak a Virágok Birodalmába!"

A híreket később egyébként a japán óriás is megerősítette, melyek értelmében tehát Afghani lesz majd a karakter új hangja a közeljövőben, amivel kapcsolatban egyébként érdekesség, hogy elsőként szólaltatja majd meg Mario elefánt formáját.

A színészt a Super Mario Bros. Wonderben hallhatjátok majd először, amire már nem is kell olyan sokat várnotok, hiszen a Switch-tulajok október 20-ától vethetik bele magukat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)