Hirdetés

Kiderült, hogy mikor lép ringbe legközelebb Jake Paul

|

Már azt is tudni, ki lesz ellenfele a szorítóban.

Hirdetés

Valószínűleg mostanra már mindenki találkozott Jake Paul nevével, aki nem csak tartalomgyártóként, hanem az elmúlt években már bokszolóként is jelentős sikereket ért el. Hosszú utat járt be a sokszor megosztó és botrányos viselkedésével középpontba kerülő sztár, akit nagyon sokan mostanra már közel sem youtuberként, hanem professzionális sportolóként azonosítanak. Ezt igazolja többek között az is, hogy még az egykori világbajnok bokszoló is visszatérne a ringbe azért, hogy leverhesse Jake Pault.

Nagy figyelem és várakozás övezte tehát, hogy ki lesz a nagyon sokáig veretlen sztár következő ellenfele, aki augusztusban még a UFC-s Nate Diaz ellen is győzelmet aratott. Mondjuk ez pont elég volt arra, hogy újból előhívja azokat a kritikus hangokat, amik elsősorban arra irányultak, hogy a karrierje során alapvetően mindig csak a kevert harcművészeteket űzők ellen bokszolt (kivéve Tommy Furyt, aki ellen éppenséggel vereséget szenvedett). Ezeket szerette volna még megcáfolni 2023 vége előtt Paul azzal, hogy egy profi bokszoló ellen is győzelmet arat.

Hirdetés

Ugyanis mint az egy sajtóközleményből most kiderült, Paul következő ellenfele Andre August, ökölvívó lesz, aki már egészen 2013 óta űzi a sportot profi szinten. Paul a mérkőzéssel kapcsolatban elmondta:

"Profi bokszoló vagyok és világbajnok akarok lenni, ezért olyan embereket kell legyőznöm a nagyság felé vezető úton, akik egész életükben bokszoltak. Eddig az egész bokszolói karrierem a pénzről szólt, de most már sokkal többről van szó, mint üzletről. Most már profi bunyósok ellen akarok tapasztalatot gyűjteni a ringben. Azért jövök, hogy bebizonyítsam a nagyságomat december 15-én, pénteken, élőben a DAZN-en, hogy azt az egész világ láthassa."

Tehát már azt is tudjuk, hogy a Jake Paul kontra Andre August bulira december 15-én kerül majd sor, amire a DAZN, nemzetközi sportközvetítő szolgáltatás keretein belül lehet majd befizetni. Valószínűleg nem lesz könnyű dolga Paulnak, viszont győzelmével egy lépéssel közelebb kerülhet afelé, hogy bizonyítsa a sportra való rátermettségét.

Ti beneveztek majd a közvetítésre?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)