Hirdetés

Kiderült, hogy milyen hosszú lesz a Mortal Kombat 1 kampánya

|

A széria atyja, Ed Boon erősítette meg.

Hirdetés

A Mortal Kombat 1 újrakezdi az egész széria időszámítását, amelynek köszönhetően a már ismert karakterek megváltozott kinézettel és kapcsolatokkal térnek vissza, így még a veterán rajongók is számíthatnak újdonságokra. A játékmenet egyik legnagyobb dobása például a Kameo rendszer, amivel más karaktereket beránthatunk a harc hevében egy-két kombóhoz. Nemrég volt lehetőségünk kipróbálni, hogy hogyan tervezi a NetherRealm Studios a vérfrissítést, érdemes elolvasni. 

A harcosok alapfelhozatalát ráadásul olyan vendégkarakterek színesítik majd többek között, mint Homelander, Peacemaker és Omni-Man, szóval nem egyhamar fogunk ráunni a játékra. 

Hirdetés

De pontosan mennyi játékidőt fog biztosítani a Mortal Kombat 1 sztorijának végigjátszása? A kérdést a lehető legmegbízhatóbb forrásnak, a Mortal Kombat széria atyjának, Ed Boonnak szegezték a közösségi médiában, mire Boon elmondta, hogy hasonló hosszúságra kell számítanunk, mint a Mortal Kombat X és a Mortal Kombat 11 esetében. Mindkettő kampányának átlagosan 5-6 óra alatt lehetett a végére érni, de az opcionális tartalmakkal együtt ez akár 16-17 órára is rúghatott, így a Motal Kombat 1 esetében is hasonló mennyiségre kell készülniük a rajongóknak. 

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én fog megjelennni PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Nektek mi a véleményetek, elég ez a játékidő?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)