Hirdetés

Kiderült, ki a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új fejlesztője, és van okunk örülni

|

Hosszú hallgatás után újra megszólalt a Paradox, a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetesével azt is bejelentette, mikor jelenhet meg a játék

Hirdetés

Régóta hánykolódik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, számos, a franchise-hoz kapcsolódó játék bemutatkozott és megjelent már, mióta bejelentették, de a legtöbben továbbra is ezt várják a legnagyobb izgalommal. Sokáig kérdéses volt, mi lesz vele, azt sem lehetett tudni, ki fejleszti épp, de a hétvége folyamán a Paradox végre hajlandó volt elárulni ezt-azt.

A játék új fejlesztőstúdiója a Dear Estherről, az Amnesia: A Machine for Pigsről és az Everybody's Gone to the Rapture-ről ismert The Chinese Room, akik, mint a felsorolásból is látszik, valamelyest kimozdulnak komfortzónájukból, hogy elkészítsék a sokkal nagyobbnak ígérkező, belső nézetes RPG-t.

Hirdetés

Sokat változott a projekt, mióta legutóbb megmutatták, ezt már az alábbi videóban is látni. A megjelenést 2024 őszére várhatjuk, a játékmenetből pedig 2024 januárjában mutatnak majd jeleneteket.

A Bloodlines 2-t eredetileg a Hardsuit Labs fejlesztette, aztán a Paradox egy meg nem nevezett stúdiója dolgozott rajta. A The Chinese Roomról és víziójáról ez a videó mesél még többet:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)