Hirdetés

Kiderült, mely csapatok segítik a Call Of Duty: Vanguardot fejlesztő Sledgehammer Games munkáját

|

Activision listázta, kiket vontak még be a Call Of Duty: Vanguard fejlesztésébe a fő stúdión, vagyis a Sledgehammer Gamesen kívül.

Hirdetés

Hosszú idő óta nyílt titok volt, hogy a 2021-es CoD-ot, a Call Of Duty: Vanguardot a Sledgehammer Games fejleszti. A 2010-es évek eleje óta vetésforgóban dolgozott a három fő, Call Of Duty játékokat fejlesztő csapat, szép sormintában váltotta egymást a Treyarch, az Infinity Ward és a Sledgehammer Games, ez a sorminta viszont nemrég megtört.

Ha maradt volna a régi rendszer, akkor a Call of Duty: Modern Warfare után a következő Sledgehammer játéknak kellett volna érkeznie, de mint ismeretes, nem így történt: 2020-ban a Treyarch (és a Raven Software) szállította nekünk a Call of Duty: Black Ops Cold Wart. Idén viszont már tényleg jön a Sledgehammer Games újabb dobása, a Call of Duty: Vanguard.

Hirdetés

Természetesen ahogy azt sejteni lehetett, nem teljesen egyedül dolgoznak a játékon. Az Activision pedig most végre pontosan elárulta a társfejlesztők névsorát, egészen pontosan egy marketinges e-mailből derült ki mindez. 

Most már tudjuk, hogy a Sledgehammer Games mellett a Treyarch, a Beenox, a Raven Software, és a High Moon Studios is azon ügyködik, hogy a lehető legjobb játék legyen a Call of Duty: Vanguard. A hosszú lista az ilyen volumenű játékoknál egyáltalán nem meglepő, hasonló rendszerben szokott dolgozni a Ubisoft az Assassin's Creed játékok esetében, és például a Rockstar is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)