Hirdetés

Kiderült, melyik csapat dolgozik a God of War-szerű Tini Nindzsa Teknőcök játékon

|

Egyúttal rövid kedvcsináló előzetest is kapott a TMNT: The Last Ronin.

Hirdetés

Még márciusban erősítette meg a Tini Nindzsa Teknőcök jogait birtokló Paramount Global játékokért és feltörekvő médiumokért felelős alelnöke, Doug Rosen, hogy egy God of War inspirálta, AAA kategóriás játékadaptáció készül a reneszánsz művészekről elnevezett hüllők legkomorabb történetéből, a The Last Ronin képregényből.

A decemberben újabb füzettel gyarapodó sztori szerint egyetlen kivételével minden teknőccel végzett a Fürgeláb klán, az életben maradt fivér pedig bosszút esküszik ellenük. 

Hirdetés

Ezt veszi alapul az AAA kategóriás akciójátékként beharangozott TMNT: The Last Ronin, amelynek meg nem nevezett főhőse átverekszi magát a csaták dúlta New York Cityn, miközben egyetlen cél lebeg a szemei előtt: végezni Zúzó unokájával, aki megfosztotta őt a családjától. A fejlesztés a Black Forest Games műhelyében zajlik, ez a stúdió szállította nekünk a Destroy All Humans! remake-eket az elmúlt években.

Tekintettel arra, hogy még csak a munkálatok elején tartanak a srácok, premierdátum nincs, az azonban tudható, hogy a PC mellett kizárólag a kilencedik generáció konzoljai, nevezetesen a PlayStation 5 és az Xbox Series X|S fértek be a támogatott platformok körébe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)