Hirdetés

Kiderült, melyik volt az egyik játék, aminek fejlesztését a Ubisoft leállította

|

Bár valóban nem tudtunk róla sokat, legalább a munkacímét és egyes részleteit ismertük.

Hirdetés

A napokban a Skull & Bones halasztása mellett három be nem jelentett játéka törléséről is hírt adott a Ubisoft, majd egy pletykát megerősítve elmondta, hogy ezek egyikét már részben ismerhette a világ: Project Q néven mutatták be tavaly áprilisban. Annyit tudtunk meg róla, hogy egy többjátékos aréna shooter lesz, amit a Ubisoft Bordeaux fejleszt, és már akkor várták a jelentkezőket a közelgő tesztekre.

Eurogamer rákérdezett a Ubisoftnál, hogy ez volt-e esetleg az egyik törölt játék, a cég egyik szóvivője pedig készséggel válaszolt.

"Megerősíthetjük, hogy nem támogatjuk tovább a Project Q fejlesztését, így fontosabb projektekre fókuszálhatunk, amikre átállítjuk a csapatainkat."

Hirdetés

A Ubisoft Bordeaux így valószínűleg inkább más csapatoknak fog besegíteni nagyobb játékok fejlesztésében a továbbiakban. Ez szokás a kiadónál, van játék, amit 10 csapat készít egyszerre, mindenki hozzátesz valamennyit.

Nem nagy veszteség, hogy nincs eggyel több színes lövöldözős játék a piacon - a hasonló látványvilágú Bleeding Edge-re már senki nem emlékszik, a Hyper Scape meg amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)