Hirdetés

Kiderült, mennyire erős igazából a Halo Infinite mesterlövész puskája

|

Egy játékos azt akarta megtudni, hány katonát tud elintézni egyetlen lövéssel.

Hirdetés

Már ahhoz is nagy szerencse kell, hogy két ellenséges játékos egy vonalba kerüljön, de ha netán az egész csapat kongázni vagy vonatozni kezdene, egy ügyes mesterlövész egyetlen lövéssel végezhetne velük.

A Fish Game & Something csatorna mögött álló japán videós kipróbálta, hány spartant fektet meg a mesterlövész puska egyetlen lövése, és a kísérlet eredménye arra enged következtetni, hogy nincs határ.

Hirdetés

Mivel legfeljebb 24-en lehetnek egy meccsben, 23 játékost tudott egymás mögé állítani, és mint az alábbi, igen sajátos képarányú, a mai kor tartalomfogyasztási szokásaihoz igazított videóban látható, úgy dőltek el, mint a dominók. (Twitteres változat is van, annak meg a felbontása nem túl szép.) Érdekes módon nem egyszerre haltak meg, látszik, ahogy a lövedék sorra halad és végez velük. 

Reméljük, hogy ha egyszer bekerül a Halo Infinite-be egy még több játékossal játszható mód, valaki akkor megismétli ezt a kísérletet. A játék multis módja már korlátlanul játszható PC-n és konzolokon, a kampány megjelenésére pedig 3 napot kell várnunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)