Hirdetés

Kiderült, mennyit kell fizetni a Resident Evil 4 remake iPhone-os változatáért

|

Nem lesz olcsó mulatság, ha a zsebünkben akarjuk hordozni Leon kalandjait.

Hirdetés

Elégedetten állhattak fel a gamerek is a legutóbbi Apple Wonderlust névre keresztelt konferenciája után, ugyanis a tech-óriás bejelentette, hogy iPhone-ra is megjelenik majd az Assassin's Creed Mirage és a Resident Evil Village. Az előbbit egyébként majd valamikor 2024 első felében nyúzhatjuk a mobilunkon, míg a Baker család borzalmainak pontos megjelenési dátumáról időközben már lerántotta a leplet a Capcom.

A két játék mellett egyébként olyan címeket is belengettek az iPhone 15-ös termékcsaládot bemutató eseményen mint a Death Stranding és az idén megjelent Resident Evil 4 remake-je, amelynek mobilos változatáról időközben még több információ látott napvilágot.

Hirdetés

Az adatokat egyébként a játék App Store-os oldaláról szedték a szemfüles felhasználók, melyekből kiderült, hogy 59,99 dollárt (22 500 forintot) kell majd kipengetnünk, amennyiben a mobilunkon szeretnénk majd pörgetni Leon kalandjait. Ez az összeg egyébként pontosan megegyezik a PS5-ös és az Xbox Series S/X-es változatok megjelenéskori árával. Mindenesetre ne feledjétek, hogy az amerikai árakat mindig nettóban tüntetik fel, tehát erre még rájön az adó is. A magyar árak pedig egyelőre nem ismertek.

Ha az alapcsomag ráadásul nem lenne elég, akkor lehetőségünk nyílik 19,99 dollárért egy extra DLC csomag megvásárlására is, valamint implementálásra kerülnek további, alkalmazáson belüli fegyverfrissítéseket tartalmazó vásárlások is, amik nagyjából 2,99 és 9,99 dollár között mozognak majd. A Capcom egyelőre még nem jelentette be azt, hogy pontosan mikor is érkezik játék (hiszen az App Store-on szereplő december 31-i dátum csak placeholderként funkcionál), viszont az előrendelések már most élnek, így minden bizonnyal még idén év vége előtt várhatjuk a megjelenést.

A Resident Evil 4 remake iPhone-os árazása első ránézésre (és talán még a másodikra is) elég meredeknek tűnhet, viszont egybevág az Apple azon kommunikációjával, miszerint az iPhone 15 Pro modelljei képesek lesznek az ilyen nagy szabású játékok konzolszintű teljesítménnyel való futtatására. Ebben a tekintetben a tripla A árazás nem annyira meglepő, azonban egyelőre semmilyen információnk nincs a pontos teljesítményt illetően, így javasolt fenntartásokkal kezelni az ígéreteket. Mindenesetre mi nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy valóban beváltja-e az iPhone a hozzá fűzött reményeket.

Ti mit gondoltok, valóban indokolt lehet az árazás?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)