Hirdetés

Kiderült, mennyit kell még várni a FIFA 23 világbajnokságos frissítésére

|

Majdnem minden platform kapni fog egy kiadós csomagot a labdarúgó-világbajnokság örömére. Sajnos azonban egy ebből is kimarad.

Hirdetés

Mint általában a focivilágbajnokságnál, úgy most is jön egy tematikus DLC az éppen aktuális FIFA kiadáshoz. A FIFA 23 World Cup csomagja elérhető lesz PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, de a Nintendo Switch sajnos erről is lemarad.

Ez már csak azért sem meglepő, mert évek óta ugyanazt a játékot adják ki, kicsit felfrissítve. A Switch minden évben Legacy kiadást kap csak, ami korábbi epizódok mechanikáival és vizuális körítésével érkezik.

Hirdetés

A World Cup frissítésnek köszönhetően játszhatunk majd a 32 kvalifikált ország valamelyikét irányítva, de át is alakíthatjuk a valódi események folyamát, és olyan csapatokat is irányíthatunk, akik egyébként nem jutottak be a bajnokságra. Lesz egyébként egy online verseny mód is, ahol a kvalifikált országok meccseit pörgethetjük le.

November 21. és december 18. között lesz éles a World Cup: Live mód, ami folyamatosan frissül majd vb eseményeivel: egyjátékos meccseket vívhatunk a valódi összecsapások mintájára. Átírhatjuk majd a történelmet, és korábbi mérkőzéseket is lepörgetünk.

A frissítés pontosan november 9-én fog befutni, a részleteit pedig megtaláljátok a World Cup aloldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)