Hirdetés

Kiderült, mennyit keres xQc egy év alatt

|

A világ egyik legismertebb streamerét elkapták pár kérdésre az utcán, az egyik kérdező pedig a pénztárcájába is beletúrt.

Hirdetés

Félix "xQc" Lengyel a világ egyik legsikeresebb tartalomgyártója. Az egyikori profi Overwatch játékos mostanra tízezreket szórakoztat a Kick és a Twitch platformjain, miközben rendszeresen tölt fel videókat YouTube csatornájára is. A számtalan közvetítésbe ölt órának meglett az eredménye, de sokakban felmerülhetett, hogy mennyi pénzben mérhető ez. Natestakkzz, nem félt ezt megkérdezni.

Amikor Nate megérdeklődte, hogy mennyi volt xQc legnagyobb bevétele, akkor a következő választ kapta:

"Azt hiszem, hogy egyszer kiszivárgott, szóval elmondhatom. Olyan 9 körül volt."

Hirdetés

Később tisztázta, hogy 9 millió dollár (~ 3 465 000 000 forint) volt, amit egy év alatt szedett össze streamelésből. Egy kicsit ködös az infó, mert nem tudni, hogy ebbe pontosan mi is tartozik bele. Feltételezhetően volt ennél magasabb végösszeg is, és a 9 millió valójában "csak" a Twitchen szerzett keresetére vonatkozik.

Félixnek ott van még a YouTube és a 100 milliós Kick megállapodás, melyek mind növelik a végösszeget, így összességében jó esély van rá, hogy ennél magasabb is lehetett az éves bevétele. Akárhogy is, mostanában nem fogja a kenyér árát nézegetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)