Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a Dead Island 2 első kiegészítője

|

A Haus a sztorit fogja bővíteni, és szürreális élményt ígér.

Hirdetés

Minden ellene szólt, végül mégis sikersztori lett az eredetileg 2014-ben bejelentett Dead Island 2-ből - noha a pechsorozat a megjelenés után is folytatódik, hiszen a játékot kiadó Plaiont is érintette az anyavállalat, az Embracer Group által leépítések formájában eszközölt tűzoltás.

Legjobb tudomásunk szerint ez nem változtatja meg a Dambuster Studios terveit a Dead Island 2 bővítését illetően, így nemsokára be is fut az első csomag. 

A Haus névre keresztelt sztori-DLC egy "szürreális, pszicho-horror stílusú álomvilágba" kalauzol el minket, ahol nyomozói képességeinket segítségül hívva egy rejtélyes malibui szekta, és annak vezetője, Konstantin után kell kutakodnunk.

Hirdetés

Teljesen új történet és környezet vár a játékosokra, és olyan fegyverekkel vehetik majd fel a harcot a zombikkal, mint a robbantásokra specializálódott K-rossbow, valamint a Hog Roaster, avagy disznóperzselő, amivel pillanatok alatt megpörkölhetjük az élőholtakat. Nyolc vadonatúj képességkártya is érkezik, amelyek az ígéretek szerint meglehetősen hasznosak lesznek. A Dead Island 2: Haus november 2-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

Azt a Dambuster már korábban megerősítette, hogy lesz második sztori DLC is: a SOLA Festival valamikor 2024 első felére várható, és egy Los Angeles-i party lesz a középpontjában, ahol a bulizók extázisba esve mentik meg a bolygót. Aki megvásárolta a Dead Island 2 Expansion Pass-t, az automatikusan hozzáférhet majd mindkettőhöz, aki nem, annak külön kell megvennie őket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)