Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik Peacemaker a Mortal Kombat 1-be

|

Várnunk kell még az antihős debütálására, de legalább már nem olyan sokáig.

Hirdetés

Azért mostanra már bőven lecsillapodott a Mortal Kombat 1 őrület, de még így is akadnak olyanok, akik továbbra is aktívan pörgetik a játékot. Éppen ezért a verekedős szériáért felelős NetherRealm Studios sem engedte el a dolgokat, amúgy is hosszútávra tervez a játékkal, így továbbra is bővítgeti, csinosítgatja azt. Nemrégiben csatlakozott például a játszható karakterek sorába Quan-Chi, akinek érkezését egy előzetessel karöltve mutatták be.

Ennek a végére azonban jutott egy váratlan meglepetés, ugyanis az előzetes utolsó másodperceiben feltűnt Peacemaker, azaz a John Cena által megformált antihős, Békeharcos. Éppen ezért sejthető volt, hogy a következő DLC-vel, még Ermac, Homelander és Takeda előtt érkezik majd a karakter a játékba, de azt, hogy pontosan mikor, még nem tudtuk.

Hirdetés

Hamar találgatásokba kezdtek a rajongók, így a csapat most tisztázta a dolgokat, ezek alapján pedig kiderült, hogy Peacemaker a negyedik szezon indulása előtt már biztos, hogy nem kerül be a játékba. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy valamikor a szezon kezdetén, február 28-án számíthatunk az érkezésére. Viszont ez egyelőre még csak a korai hozzáférés időpontja, önállóan valamivel később lesz majd lehetőségünk a megvásárlására.

Az egyelőre nem derült ki, hogy Pacemaker mellé egy új Kameo Fighter is érkezik-e, de a bejegyzésben a Warner azt ígérte, hogy hamarosan több részletet is megoszt majd az új szezonnal és a karakterrel kapcsolatban is, úgyhogy ha bármi fejlemény van, arról nektek is beszámolunk majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)