Hirdetés

Kiderült, mikor indul a Call of Duty: Modern Warfare III bétája

|

Először a PlayStation-tulajok vethetik majd bele magukat, ahogy az a Call of Duty játékok esetében már évek óta megszokott.

Hirdetés

Jövőre talán, ha az Activision Blizzard tényleg a Microsofthoz kerül, már újra az Xbox konzolon játszók érezhetik magukat kivételezettnek, de idén még a PlayStationösöké az öröm, ugyanis ahogy az jó ideje szokás, az aktuális Call of Duty játékba ők kóstolhatnak bele először.

Azért a többieknek sem kell sokat várni: a Call of Duty: Modern Warfare III bétatesztje október első felében teljes egészében lezajlik majd.

Hirdetés

A játék november 10-ei megjelenése előtt az alábbi menetrendre készülhet, aki tenne egy próbát:

Call of Duty: Modern Warfare III béta dátumok

Első hétvége

  • Október 6-7.: PlayStation korai hozzáférés
  • Október 8-10.: PlayStation nyílt béta

Második hétvége

  • Október 12-13.: Xbox és PC korai hozzáférés
  • Október 14-16.: Nyílt béta minden platformon

Korai hozzáférést természetesen az előrendelők szerezhetnek. Október 5-én lesz a Call of Duty NEXT esemény, ahol a játékról és a sorozat jövőjéről is megtudhatunk ezt-azt, például hogy hogyan változik meg a Warzone 2.0. A Call of Duty: Modern Warfare III teljes változata november 10-én jelenik meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)