Hirdetés

Kiderült, mikor jelenik meg a Microsoft Flight Simulator

|

Egyelőre ugyan csak a PC-s Microsoft Flight Simulator megjelenési dátumának örülhetünk, de erre legalább tényleg nem kell sokáig várnunk.

Hirdetés

Az Xbox Game Studios és az Asobo Studio bejelentették, hogy egészen pontosan augusztus 18-án jelenik meg PC-re a Microsoft Flight Simulator. Igen, egyelőre csak és kizárólag a játék PC-s változatáról lehet tudni, hogy mikor érkezik, az Xbox One-os kiadásról sajnos nincs hír. 

Hirdetés

Megerősítették viszont azt is, hogy ahogy azt sejteni lehetett, a Microsoft Flight Simulator része lesz az Xbox Game Pass for PC (Beta) programnak, vagyis további díj fizetése nélkül játszhatnak majd vele ezen szolgáltatás aktív előfizetői. 

A Microsoft Flight Simulator összesen három különböző kiadásban lesz megvásárolható, a drágább változatokba több repülőtér és repülőgéptípus kerül be, de persze nem fognak unatkozni az alapverzió tulajdonosai sem. Az alábbi ábra világosan mutatja, hogy hány különböző gép és reptér található a Standard, Deluxe és Premium Deluxe csomagokban - ezek 23 900, 29 900, illetve 39 900 forintba kerülnek.

A Microsoft Flight Simulator tehát 2020. augusztus 18-án jelenik meg PC-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)