Hirdetés

Kiderült, mikor jön a Football Manager 2024, de a mobilosokkal egy kicsit kiszúrnak a fejlesztők

|

Még az ősszel befut minden platformra a játék, ám az iOS-es és androidos verziót nem lehet majd egyszerűen megvenni.

Hirdetés

A Sports Interactive és a SEGA bejelentették a Football Manager 2024 megjelenési dátumát. Az idei változat lesz a széria 20. darabja, és az első rész, amivel a japán piacon is megjelennek majd. Az elvárások nagyok, de nem biztos, hogy mindenki örülni fog ennek.

Az egyetlen keserű része ugyanis a helyzetnek, hogy az FM24 Mobile-t felmarkolta a Netflix. Ennek következtében csak azok játszhatnak majd vele, akik befizetnek a streaming szolgáltatásra.

Hirdetés

Ettől függetlenül a játék minden változata november 6-ától lesz elérhető, de az Epic Gamesen és Steamen vásárló előrendelők két héttel a megjelenés előtt elkezdhetik majd az egyjátékos karrierjüket. És ha már a karrierről van szó, importálhatjuk majd a Football Manager 2023-ból előrehaladásunkat, így biztosítva a focilegendánk folytatását.

A Football Manager 2024 egy rakat frissítést és új tartalmat is kapni fog a megjelenése után, illetve a játék elérhető lesz a Game Passen keresztül PC-n és konzolokon is. Mind a jövőbeli tartalmakról, mind a konzolos verziók újdonságairól többet fogunk majd megtudni az október 23-át követő napokban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)