Hirdetés

Kiderült, milyen állatot ábrázol az új The Witcher játék képén látható medál

|

A CD Projekt RED egyik illetékese választ adott a mindenkit foglalkoztató kérdésre a The Witcher folytatása kapcsán.

Hirdetés

Esélyes, hogy éveket kell még várnunk a következő The Witcher játék érkezésére - igaz, hogy a The Witcher 3-at 2013-ban jelentették be, és 2015-ben adták ki, de a Cyberpunk 2077-ről először 2012-ben hallottunk, és csak 2020 végén jelent meg. Nem tudjuk, terhelik-e egyéb, prioritást élvező projektek a CD Projekt RED csapatát, de nem gondoljuk, hogy hamar végeznének a munkával.

Miután hétfőn egy blogposztban elárulták az első részleteket a franchise jövőjéről, a rajongók találgatni kezdtek, hogy mit ábrázolhat a hóban heverő medál. Sokan macskának nézték, mások hiúzt láttak bele, de nehéz volt ennek nyomán bármit kideríteni arról, mikor játszódhat majd a történet.

Hirdetés

Robert Malinowski, a CD Projekt RED globális kommunikációért felelős vezetője a Eurogamer kérdésére válaszolva elmondta, hogy "néhány rejtélynek nem kellene olyan rejtélyesnek lennie", és a medált valóban egy hiúzról mintázták. Ennél többet nem fűzött hozzá.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ezzel csak az a gond, hogy a hiúz iskolája egyedül egy rajongói történetben létezik, úgyhogy semmihez nem jutottunk közelebb, azt sem tudjuk, ezt vették-e inspirációnak, vagy az írók is épp hiúzra akarták cserélni a farkast. Reméljük, mihamarabb újabb részletekkel szolgálnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)