Hirdetés

Kiderült, milyen platformokra érkezik a következő Gwent játék

|

A Project Golden Nekker néven készülő, Gwent alapú mókából nem veheti majd ki mindenki a részét.

Hirdetés

Már tudjuk egy ideje, hogy a CD Projekt RED dolgozik egy egyjátékos Gwent-alapú újdonságon, ami teljesen nélkülözi majd a többszereplős játék lehetőségét. Új megközelítést alkalmaznak, a fejlesztők elmondása szerint Thronebreakerhez sem lesz sok köze.

Akármilyen is lesz a Golden Nekker projektnévvel futó móka, az már biztos, hogy konzolokra nem fog megjelenni. Ezt maga a játék rendezője, Vladimir Tortsov is megerősítette.

Hirdetés

Elmondása szerint ugyan voltak előnyei a Gwent konzolos jelenlétének, de az xboxos és PlayStation-ös verziókat rémálom volt frissítgetni. Emiatt nehezen tudták tartani a verzióegyezést a kiadások között, és végül le is mondtak a konzolos változatokról. Mivel így a konzolokon nincs jelenlétük, a csapat úgy érezte, hogy felesleges lenne a Golden Nekkert kiadni ezekre a platformokra, de PC-re, iOS-re és Androidra elérhetővé fogják tenni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Könnyen lehet egyébként, hogy már csak a játékmenet miatt sem lenne értelme kiadni a játékot konzolra, de több információ híján csak találgatni tudunk. Várjuk tovább a bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)