Hirdetés

Kiderült, milyen szerelmi kalandokba keveredhetünk a Cyberpunk 2077 kiegészítőjében

|

A CD Projekt RED tisztázta, hogy mekkora szerepet játszik majd a románc a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty története során.

Hirdetés

Életciklusa végéhez közeledik a Cyberpunk 2077, a Phantom Liberty után már nem kap új tartalmat a CD Projekt RED 2020-ban megjelent akció-szerepjátéka. A lengyelek egy darabig valószínűleg még javítgatni fogják a hibákat, aztán a teljes hóbelevancot összecsomagolják egy utolsó, mindent magába foglaló gyűjteményes kiadásba, onnantól pedig azok a fejlesztők, akik nem valamelyik The Witcher projekten, vagy a titokzatos új IP-n serénykednek, minden figyelmüket a folytatásnak szentelik.

De ne rohanjunk ennyire előre, előbb még meg kell jelennie a Cyberpunk 2077 első és utolsó kiegészítőjének, amiből az alapjáték tulajdonosainak jókora hányada kimarad, hacsak időközben nem cserélte le modernebb konzolra a lassan tízéves PS4-ét vagy Xbox One-ját.

Hirdetés

A szeptember 26-ára beharangozott Phantom Liberty végigjátszása során az NUSA elnökét kell épségben megmentenünk, miután a gépe lezuhant Night City legdurvább környékén, a magyarul Kutyaveremnek hívott Dogtownban. A Keanu Reeves mellett már Idris Elbát is bevető új kaland eddig nem látott fegyvereket, képességeket (egy teljesen új skillfát, hogy pontosak legyünk) és kibervereket ad a kezünkbe, az utóbbiakat ráadásul annyira túltolhatjuk, hogy végül a saját bőrünkön fogjuk megtapasztalni a kiberpszichózis hatásait.

Na de mi a helyzet a szerelemmel? Nos, mivel a sajtóanyagokban nem került szóba a romantika, a rajongók kizárólag a fejlesztők által elmondottakra támaszkodhattak, és ez okozott némi káoszt. Despoina Anetaki küldetéstervező szerint számíthatunk ilyen jellegű tartalomra, Marcin Momot kommunikációs igazgató viszont az ellenkezőjét állította, konkrétan úgy fogalmazott, hogy tonnányi újdonságot hoz majd a Phantom Liberty, de románcot nem.

Ezt az ellentmondást végül Radek Grabowski PR igazgató oldotta fel, aki közölte, hogy egyetlen új karakterrel sem fog szerelembe esni V, viszont bekerülnek olyan új opciók, amelyek a már meglévő romantikus szálakhoz kapcsolódnak. Azaz be kell érnünk a megszokott négyessel, tehát Panammel, Judyval, Riverrel és Kennyvel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)