Hirdetés

Kiderült, nagyjából mikor lesz esedékes a Path of Exile 2 megjelenés

|

Nem túl biztató információval szolgált a rajongóknak a Grinding Gear Games feje.

Hirdetés

A 2013-ban megjelent Path of Exile a mai napig rengeteg rajongóval büszkélkedhet, ami érthető is, hiszen alapvetően egy szórakoztató játékmenettel és kellő mélységgel rendelkező alkotásról van szó, ami egyesek szerint jobb ARPG, mint a Diablo III. Ezért is remek, hogy már készülőben van a folytatás, amit még 2019-ben jelentett be a Grinding Gear Games, és joggal remélhettük azt, hogy idén már meg is érkezhet, de sajnos nagy az esély rá, hogy ez nem így fog történni.

Hirdetés

A stúdiót vezető Chris Wilson nem olyan régen ugyanis megerősítette, hogy a Path of Exile 2 valószínűleg csak valamikor 2022-ben debütál majd, mivel a koronavírus-járvány sajnos elég komolyan hátráltatja a fejlesztést. Az új-zélandi csapatnak nehezen megy a tagfelvétel nemzetközi szinten, mivel a határok le vannak zárva, így az assetek készítéséért felelős csapat növekedése is eléggé hátráltatva van.

Sajnos a fejlesztés sem olyan sebességgel haladt, amilyet szerettek volna, így hát jelenleg körülbelül az a terv, hogy idén gőzerővel folytatják a projekt munkálatait, és majd meglátják, mennyit sikerül haladniuk. Wilson elmondása szerint megpróbálnak minél több dolgot letudni, és így 2021 vége felé jó eséllyel már fény is derülhet a megjelenési dátumra.

Persze azért így sem maradnak újdonságok nélkül a rajongók, hiszen január 15-én élesedik a Path of Exile új kiegészítője, az Echoes of Atlas.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)