Hirdetés

Kiderült néhány újabb részlet a Star Wars: Eclipse kapcsán

|

Egy kicsit többet tudunk arról, milyen lesz majd a Quantic Dream Star Wars játéka.

Hirdetés

Korábban már pletykáltak róla, de csak a december 10-ei The Game Awards során mutatkozott be a Star Wars: Eclipse, amin a Heavy Rain, a Detroit: Become Human és más, inkább interaktív filmnek, mint játéknak tekinthető alkotások fejlesztői dolgoznak.

A bejelentést követően felkerült a hivatalos oldalra néhány extra infó, melyek alapján annyira azért nem fog eltérni a Quantic Dream múltbéli alkotásaitól.

Hirdetés

A leírás szerint a főszerepben több irányítható karakter áll majd, a történet elágazik bizonyos pontokon, és soha nem látott bolygókat ismerhetünk meg, amire számítottunk, tekintve, hogy a Köztársaság fénykorának (High Republic) eseményeit mutatják be, és ezt az érát még csak néhány könyv és képregény boncolgatta.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A fejlesztők elmondása alapján a főszereplők eltérő moralitással, személyiséggel, motivációkkal fognak rendelkezni. Elvárható ez a QD múltját ismerve. A megjelenésre még valószínűleg éveket kell várnunk, de szívesen tesszük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)