Hirdetés

Kiderült pár apróság a Dragon Age: Dreadwolf történetéről

|

A konkrét cselekményt még nem ismerjük, de a játék írói megosztottak pár érdekességet arról, hogy milyen világot és karaktereket alkottak a következő Dragon Age-hez.

Hirdetés

Már régóta hallani kisebb-nagyobb híreket arról, hogy készül a Dragon Age-sorozat negyedik része, viszont tavaly, illetve idén végre ténylegesen elkezdek egy kicsit többet megosztani a fejlesztők a BioWare fantasy szériájának következő epizódjáról.

Nyáron végre hivatalosan is kiderült, hogy a játék a Dragon Age: Dreadwolf címet fogja viselni, most pedig az írók osztottak meg néhány részletet arról, hogy milyen karakterek és helyszínek töltik majd meg élettel a játék világát.

A BioWare nemrég a hivatalos blogján osztott meg egy bejegyzést, melyen a játék írói arról értekeznek, hogy hogyan is közelítették meg a kihívást.

Hirdetés

Elmondásuk szerint az egyik legnagyobb kihívást az jelenti, hogy olyan történetet kell alkotniuk, amely a régi rajongók számára érdekes, de az új rajongóknak is kellő kontextust biztosít:

"Ellentétben a galaxisokkal, amelyeket más franchise-okban fedezhettünk fel, a Dragon Age: Dreadwolf visszarepít minket Thedasba, ahol ismerős arcokat és helyszíneket is meglátogathatunk majd. Vannak rajongók, akik nem töltöttek időt a sorozattal már a 2014-es Inquisition óta, míg vannak olyanok, akik minden egyes képregényt és történetet elolvastak, ami azóta megjelent. Olyan játékosok is lesznek, akik még sosem próbálták a Dragon Age egyik részét sem és fogalmuk sincs arról, hogy a kopasz csávó kicsoda (ő Solas)".

Nem csak kulisszatitkokat osztottak meg, hanem érdekességképpen megmutattak néhány Codex bejegyzést is, amelyekből megismerhetjük egy kicsit a világot, amelyben a Dragon Age: Dreadwolf játszódni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)