Hirdetés

Videojátékos univerzumot tervez a Marvel?

|

A kérdés adott, hiszen készül Pókember, Vasember, Rozsomák és Fekete Párduc játék is.

Hirdetés

Nem készült sokféle Marvel-karaktert felvonultató videojáték és azok között is kevés a valóban minőségi, pedig rendkívül gazdag az alapanyag, amiből a fejlesztők dolgozhatnak. Szerencsére egyre több stúdió látja meg a potenciált a franchise-ban és azt is alaposabban megválogatja a Marvel, hogy ki foglalkozhasson a licenccel, így olyan címek készültek az utóbbi években, mint a Marvel's Spider-Man, a Miles Morales spin-off és a Marvel's Guardians of the Galaxy. Idén csatlakozik a listához a Midnight Suns is, valamint tudjuk, hogy készül a Spider-Man 2, és saját játékot kap Rozsomák, Vasember, továbbá Fekete Párduc és Amerika Kapitány együtt

Adná magát ezen a területen is a filmek és sorozatok esetében rendkívül sikeres univerzumépítősdi, de az illetékesek mégsem terveznek hasonlót.

Hirdetés

A Marvel Games egyik vezetője, Bill Rosemann a GamesIndustry.biz-nek adott interjújában tisztázta a dolgot a spekulációkra reagálva: szerintük bár a multiverzum nagyon népszerű lett, azonban mindenkinek meg akarják adni az egyéni lehetőséget. 

"Nem akarjuk azt mondani, hogy 'nem robbanthatod fel a Holdat, mert ennek a játéknak, amit egy másik stúdió készít, szüksége van a Holdra'. Mindenkinek meg akarjuk adni a szabadságot és a zöld utat, hogy elmondhassa a saját történetét."

Aki csalódott a kijelentés miatt, az hamarosan vigasztalódhat a Firaxis Games csapatjátékával, a Marvel's Midnight Sunsszal, hiszen az felvonultatja a Marvel legnagyobb hőseit és antihőseit, beleértve Pókembert, Rozsomákot, Vasembert, Doctor Strange-et és még a Szellemlovast is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)