Hirdetés

Kiderültek a Marvel's Spider-Man 2 új frissítésének részletei, az új szerelések is érkeznek

|

Tavaly év vége óta dolgozott az Insomniac Games a NG+ csomagon, ami egy új játékmód mellett rengeteg extrát is tartalmaz.

Hirdetés

Valamilyen őrült oknál fogva az Insomniac Games úgy döntött, hogy azon a napon fogja bemutatni az új Marvel's Spider-Man 2 frissítését, amikor a Nintendo bemutatja az új megjelenéseit és a FromSoftware lerántja a leplet az új Elden Ring kiegészítőről. Nem csoda, hogy ilyen napon kicsit mindenki meg is feledkezett az Insomniac streamjéről.

Szerencsére a PlayStation.Blog összeszedte a lényeget, és mint kiderült, a srácoknak bőven volt mit bemutatniuk.

Mivel egy ingyenes frissítésről van szó, nyilván nem kell tőle sokat várni, de így is bőven van minek örülni.

Hirdetés

A március 7-én érkező csomag a következő extrákat tartalmazza majd:

  • New Game+
  • Hangalapú leírások és képernyőolvasó funkció
  • Az átvezetők feliratozása és magas kontrasztú körvonalak
  • A napszakok változtatásának lehetősége
  • Lecserélhető csáp-színek
  • Újrajátszhatók lesznek a sztoriküldetések
  • Új fotó-mód opciók
  • Hellfire Gala szerelések Peternek és Milesnak

A fentiek mellett az Insomniac összeállt a Gameheads szervezettel, ami hátrányos helyzetű fiataloknak segít elhelyezkedni a játékiparban. A fejlesztők szeretnék támogatni a Gameheads céljait, így a frissítés napján kiadnak egy Fly N' Fresh szereléscsomagot 5 dollárért. Ebben benne lesz a két lenti jelmez, és pár extra apróság a fotómódhoz.

Az 5 dolláros vételár egészét a Gameheadsnek ajánlották fel (maximum 1 millió dollárig), és megígérték, hogy valamikor az április 5-ig tartó promóció után ingyenesen is elérhetővé fogják tenni a szereléseket.

A fenti tartalmak március 7-én érkeznek. Ha eddig nem ugrottatok neki a második Spider-Man 2 végigjátszásotoknak, akkor már ne kezdjetek bele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)