Hirdetés

Kiegészítőt kap a Half-Life rajongói remake, nem is akármilyet

|

A Black Mesa akkora sikert aratott, hogy egy csapatnyi modder a kiegészítőjét is mellé akarja pakolni.

Hirdetés

A Gearbox Software-t manapság a Borderlands széria gondozójaként ismerjük, de annak idején ez a csapat hozta el nekünk a Half-Life 2001-es kiegészítőjét, a Blue Shiftet is. Ebben a kampányban egy biztonsági őr szemszögéből élhettük át újra a Black Mesa incidenst, és ugyan a tartalmi bővítmény kifejezetten rövid kalandot kínált, érdemben hozzá tudott tenni a Half-Life történetéhez. A játék főszereplője, Barney Caulhoun később a Half-Life 2-ben is fontos szerepet kapott.

Hirdetés

A HECU Collective nevű modder csapat most azon dolgozik, hogy átültesse a Blue Shiftet a Half-Life rajongói remake-jébe, a Black Mesába. Habár nem mostanában kezdtek el a projekttel foglalkozni, a megjelenés még távoli, egyelőre megjelenési dátummal sem szolgálhat a társaság, ugyanakkor ígéretük szerint egy demó révén még a premier előtt belekukkanthatunk munkájuk gyümölcsébe.

Ha érdekel benneteket a fejlesztés állása, akkor érdemes lehet meglátogatni a srácok ModDB oldalát. Remélhetőleg tényleg nem váratnak sokáig bennünket sem az említett próbakörrel, sem pedig a végleges verzióval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)