Hirdetés

Kiegészítőt kaphat a God of War Ragnarök

|

Az újhullámos God of War folytatása hatalmas sikert aratott, és egy új pletyka szerint a Sony ezt szeretné most kihasználni.

Hirdetés

A God of War Ragnarök fejlesztői korábban azt állították, hogy "valószínűleg nem készül" majd DLC a játékhoz. A hangsúly itt a "valószínűleg" kifejezésen van, hiszen úgy is értelmezhető, hogy a Santa Monica Studio nem zárkózott el teljesen a lehetőség elől, és nem kizárható, hogy okkal fogalmaztak így az illetékesek.

A Sony AAA kategóriás játékainál nem számít ritkaságnak egy-egy későbbi bővítés: a Spider-Man és a Horizon játékok is sem maradtak kiegészítések nélkül, sőt még a Ghosts of Tsushimához is volt okunk visszatérni a befejezés után. Egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Ragnarök rajongóinak is jutna egy tartalmi csomag.

Hirdetés

A pletyka a The Snitchtől érkezett, akinek értesülései korábban pontosnak bizonyultak. A Ragnarökkel kapcsolatban nem volt túl bőbeszédű, és csak annyit kötött az orrunkra, hogy "érkezik egy God of War Ragnarök DLC". Egy nem hivatalos forrásból származó tweetet ajánlott persze a helyén kezelni még akkor is, ha amúgy ismert szivárogtatóról van szó.

Meglátjuk, mi lesz belőle, de egyelőre tekintsen rá mindenki pletykaként, aztán majd úgy teszünk, mintha meglepődnék, ha végül igaznak bizonyul.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)