Hirdetés

Kiegészítőt kapott a játék, amelyben újjáépíthetjük a civilizációt

|

Számos újdonság érkezett az Endzone - A World Apart világába a Prosperity bővítménynek hála.

Hirdetés

Tavasszal debütált az Assemble Entertainment gondozásában a városépítő és túlélőjátékok vonásait is magán viselő, posztapokaliptikus miliőbe helyezett Endgame - A World Apart. A premiert hónapokig tartó inkubációs folyamat előzte meg, ugyanis a Gentlymad Studios alkotása korai hozzáférésben, a kísérletező kedvű vásárlók visszajelzéseit is figyelembe véve forrta ki magát.

Minden jel szerint kedvezően alakult a játék fogadtatása (tesztünket itt olvashatjátok el), máskülönben aligha számolhatnánk most be arról, hogy megérkezett az első kiegészítő, amely a beszédes Prosperity címet kapta a keresztségben.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy az általunk ismert világnak vége szakadt, a túlélőknek pedig szinte minden elölről kellett kezdeniük, meglehetősen optimista az expanzió hangvétele. A narratíva alapján az új pionírok leszármazottai már egy szebb és jobb jövőről álmodva vetik bele magukat a munkába, ami rég nem látott prosperitásban ölt testet.

Mindennek következtében olyan életminőséget javító luxuscikkek jelennek meg a semmiből kinőtt településeken, mint a szappan és a kávé, az építészek pedig újra felfedezik a homok, a cement és a beton használatának előnyeit.

Az Endzone - A World Apart: Prosperity kiegészítő 9,99 euróba kerül a Steamen és 11,56 dollárba a GoG.com-on, ám november 1-jéig 10 százalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)