Hirdetés

Kiegészül a Final Fantasy Online

|

A Final Fantasy XI a sorozattól rendhagyóan egy PC-n és PS2-n is futó MMORPG. A rég óta futó MMO-hoz a Square-Enix egy kiegészítőt jelentett be.

Hirdetés

A cég bejelentette hogy a játék sajnos még nem érkezik PS3-ra mert a portolás még rengeteg munkát venne el, míg az Xbox360-as verzió már egy éve elérhető. Egyes pletykák szerint nem is lesz portolva a játék a PS3-ra, hanem a jövőben egy teljesen önálló Final Fantasy témájú MMO készülne ezen platformra. Az új kiegészítőnek a spanyol és az olasz játékosok örülhetnek igazán hiszen a játék immáron ezen nyelveken is szólhat a játékosokhoz, a francia és a német verzió már egy ideje szintén elérhető. A kiegészítő számos új területet, ellenséget, rengeteg új képességet és elvileg egy új kasztot is hoz a kiegészítő. Természetesen folytatódik a játék története is. Megjelenés év végén várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)