Hirdetés

Kiemelekedő Eidos címek a Square Enix szerint

|

Szemet vetettek a japánok a szebb időket látott brit zászlóshajóra. A franchise-ok és csapatok is kellenének.

Hirdetés

A mértékadó Edge magazin szerint a Square Enix pénzügyi jelentésében is helyet kapott vételi szándék (mármint az Eidos felvásárlására tett ajánlat) keretében különös figyelmet szenteltek néhány kulcsfontosságú franchise-nak. A 30 milliós Tomb Raider, a 8.3 milliós Hitman, a 2.4 milliós Deus Ex és az 1.7 milliós Kane & Lynch került kiemelésre.
Egy sikeres akvizíció esetén ezek a márkanevek szinte biztosan számíthatnak folytatásra, de vélhetően a többi cím sem porosodna az idők végezetéig kihasználatlanul egy lezárt asztalfiókban.
A játékok mellett több, tehetségesnek minősített stúdiót is megemlítettek, amelyek között a Battlestations sorozaton ügyködő Eidos Hungaryt is megtaláljuk.

eidosstudios.jpg


A felvásárlásig vélhetően már nem kell túl sokat várunk, hiszen a Warner után a 10 százalékos tulajdonnal bíró  Pioneer Investment Management Ltd is támogató szándéknyilatkozattal rukkolt elő. Eddig a részvényesek mintegy 47 százalékát sikerült meggyőzni arról, hogy jó helyen lenne az Eidos a Square Enix tulajdonában.

Eidos, hmm... akarom!

deus-hand.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)