Hirdetés

Kifejezetten a Skate 4 miatt alapított új stúdiót az EA

|

Ismerős és tapasztalt arcokkal, azonban egy teljesen új stúdió égisze alatt készül az új Skate epizód.

Hirdetés

A Skate sorozat feltámasztásának bejelentése az EA Play-en történt meg a tavalyi E3 ideje alatt. Sokat akkor még nem árultak el a készülő játékról, az viszont már akkor kiderült, hogy több, a régi epizódokat meghatározó fejlesztő is visszatér az új projekt kedvéért.

Az EA nemrégiben bejelentette, hogy a fejlesztésért egy "új" stúdió, a Full Circle felel majd. Amennyiben hihetünk a kiadó közleményének, a vancouveri csapat kizárólag a Skate apropóján jött létre, hogy feltámasszák mindazt, amit a közösség annyira szeretett a régi epizódokban.

Hirdetés

A Full Circle nem kisebb neveket hozott vissza, mint Deran Chung és Cuz Parry, akik az eredeti trilógia vezető kreatív tervezői voltak, vagy épp Daniel McCulloch, aki korábban az Xbox csapatnál töltött be meghatározó szerepet.

A rajongók miatt térhetett vissza a Skate, ezért azt szeretnénk, hogy úgy érezzék, részesei lehetnek a fejlesztésnek, a megjelenésnek és a későbbi munkálatoknak egyaránt. Azt szeretnénk, hogy úgy érezzék, ők is a Full Circle részei.

A Skate (csak remélni tudjuk, hogy megkapja a négyes számozást) egyelőre a fejlesztés korai szakaszában lehet, így se megjelenési dátumot nem tudunk, sem pedig azt, hogy milyen konzolokra érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)