Hirdetés

Kifejlesztett egy játékot, hogy megkérje kedvese kezét

|

Szeretem a vasárnapokat - ilyenkor lehet aranyos videójátékos sztorikról is írni.

Hirdetés

Anders Howard eddig nem volt kimondottan világhírű - piros satyijában szorgalmasan dolgozott a Zyngánál (tudjátok Farmville, Mafia Wars stb...).

Aztán eszébe jutott a nagy ötlet - hiszen maga is játékfejlesztő volt összedugta fejét a többiekkel és meglepte a kedvesét egy csak neki írt játékkal, amelynek címe Dinner Love and the Quest for the Soup volt. Fel is rakta online, bárki játszhat vele. Az első, aki kipróbálta a barátnője volt, méghozzá egy nyilvános helyen, ahol jókat vidult a feltünően rá hasonlító női és az Andersre hasonlító férfi karakterre.

Ekkor még nem sejtett semmit - de ahogy közeledett a játék vége, úgy jöttek az "utalások" - egészen addig, amíg meg nem nyerte a játékot - a többit nézzétek meg az eseményről készült videón:

Éljen a kreativitás és sok boldogságot kívánunk Anders Howard!

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)