Hirdetés

Kihagyhatatlan ajánlatokkal rajtolt el az EA nyári vására

|

Több sikercímet is most pár ezer forintért szerezhetünk meg.

Hirdetés

Nemrégiben indult el a Steam legnagyobb leakciózási időszaka a nyári vásár keretein belül, melynek során még a vállalat saját kézi konzolját, a Steam Decket is csökkentett áron húzhatjuk be magunknak. A hatalmas időszakos kiárusítás szokását az évek alatt persze számos más fejlesztő és kiadó is átvette, melynek során a saját címeik kerültek padlóra (vagy annak közelébe) tolt áron a digitális boltok polcaira. A minap az EA is csatlakozott a bulihoz és tovább fokozva a hőséget, igazán szép kedvezményeket hozott a rajongóknak.

Az akció keretein belül természetesen az Electronic Arts saját játékai közül válogathatunk, melyek közül egyes címeket akár 85%-os kedvezménnyel húzhatunk be. Ennek okán például olyan sikerjátékok, mint a Titanfall 2, a Lost in Random, vagy a Way Out is 6 euró alatt, azaz nagyjából kevesebb mint 2500 forintért lehet a miénk.

Hirdetés

A rajongók legnagyobb örömére számos új megjelenés árát is letolta a kiadó, így olyan frissen megjelent címek, mint a Star Wars: Jedi Survivor, most 52,49 euróért lehet a miénk (kb. 19.500 Ft). Ha azonban Cal és BD-1 kalandjai helyett valami sötétebbre vágyunk, akkor 42 euróért (kb. 15.600 Ft) húzhatjuk be az idén januárban megjelent Dead Space Remaket, amely igazán jó ajánlatnak bizonyul.

Természetesen még rengeteg csökkentett árú gyöngyszemet lelhetünk fel az EA igen bőséges kínálatában, így azt javasoljuk, hogy mindenképp vessetek egy pillantást a kiárusításra, ahol biztosan találtok majd valami szépséget magatoknak. Az akciós ajánlatok teljes listáját itt találjátok.

Ti mit fogtok behúzni a vásár során?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)