Hirdetés

Kijavították végre az Xbox Series X egyik legbosszantóbb hibáját

|

Hiába lett nagyon bika a teljesítménye az új Xbox generációnak, ha közben folyton újra kell csatlakoztatni a kontrollert.

Hirdetés

Hatalmas sikernek örvend a PlayStation 5 mellett az Xbox Series X is, mely a megjelenés óta hiánytermék, mindkét gép beszerzéséhez jóadag szerencse is szükséges. Szerencsére egyre több vásárlónak jut az új gépekből, ahogyan az viszont minden generáció indulásakor lenni szokott, most is vannak idegesítő hibák a gépekkel.

Ilyen például az Xbox Series X-et érintő hibajelenség, ami miatt a gép egyszerűen eldobja a kontroller jelét. Ez egy sztori alapú játéknál kevésbé gáz, azok túlnyomó többsége ilyenkor meg is állítja a játékot. A gond akkor van, ha ez mondjuk egy támadás közben történik a FIFA Ultimate Teamben, vagy bármilyen kompetitív játékban.

Hirdetés

A Microsoft múlt héten kiadott egy rendszerfrissítést, mely kiemelt funkciói a jobb vezetéknélküli Xbox fejhallgató támogatás mellett a kapcsolható Auto HDR mód és az FPS Boost voltak. Azt az apró, viszont annál fontosabb infót kifelejtették, hogy a frissítés elvileg a lecsatlakozó kontrollerek hibáját is javítja, legalább is erről számolt be Jason Ronald, az Xbox csapat tagja:

A hibajelenség már az első napokban felütötte a fejét a játékosok között és szinte minden nap beszédtéma volt a Microsoft támogatás oldalán. Reméljük, hogy tényleg sikerült minden hibát kiküszöbölni és senkinek nem okoz több fejfájást a kontrollerének lecsatlakozása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)