Hirdetés

Witcher 2 nyílt nap Varsóban - Mocsy élőben jelenti (1. rész)

|

Varsóból jelentkezem, ahol a Witcher 2 nyílt napon veszek reszt a CD Project és a magyar forgalmazó, a PlayOn jóvoltából.

Hirdetés

Az első részben sok konkrétumot meg nem tudok írni, mivel itt Lengyelországban nagyon komolyan veszik az embargókat, s megeskettek, hogy nem fogok konkrétumról írni egészen este hétig, illetve írhatok, de online nem kerülhet ki semmi.

Eme "váratlan utazás" mar a tegnapi nap folyamán elkezdődött, este 10-re érkeztem meg Varsóba, ahol hó és valami farkasordító hideg fogadott. Egyik visszatérő rémálmom vált valóra, amikor a reptér ajtaján kilepve nem vart a beígért transzport a kezében kis táblával, amin a nevem szerepelt. Rövid tanakodás (és egy csinos reptéri alkalmazott megkérdezése) után kiderült, hogy két kijárata van a varsói reptérnek, persze a taxis ott várakozott.

A CD Project fejlesztőcsapata egy modern irodaház két teljes szintjét foglalja el, közel 100 ember dolgozik ott attól függően, hogy a fejlesztés mely szakaszában járnak. A bemutató végén körbevittek a különböző osztályokon, szép sorban megmutattak a boszorkánykonyhát, ahol a Witcher 2 készült. Mindenki nagyon kedves volt (nana, alapszabály, hogy újságíróval az ilyen nyílt napokon kedvesek vagyunk), de erre nem igazan volt szükség, mert a játék maga ellenkező esetben is kárpótolt volna.

A program este folytatódik, amikor is valami meglepetéshelyszínre visznek el minket (én mar persze tudom, de este hétig nem mondhatok róla semmit), azután meg valami afterparty-ra viszik el az újságírókat. Ismerve a lengyel-magyar barátságot gyanítom, hogy itt valami eszméletlen berúgásra lehet számítani, majd azért igyekszem oknyomozó riportereket megszégyenítő hivatástudattal viselkedni az éjszaka folyamán. A biztonság kedvéért azért adjatok néhány tippet, hogyan nyerhet egy magamfajta alkalmi ivó a lengyel veteránokkal szemben, ha kihívják egy vodka (vagy mi a lengyel nemzeti ital) versenyre. Ötletek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)