Hirdetés

Killer Instinct - börtönbe kerülhetsz, ha kilépsz játék közben

|

Érdekes büntetést talált ki a Double Helix Games azoknak, akik idegességükben kilépnek egy ranked meccs közben.

Hirdetés

Mind tudjuk milyen szánalmas az, ha valaki látja hogy vesztésre áll, és ahelyett, hogy elfogadná a vereséget, inkább kilép a játékból.

Egyre több fejlesztő tartja ezt büntetendőnek, változatos módokon próbálják szankcionálni az „elkövetőket”. A Killer Instinctet fejlesztő Double Helix Games a Spinal frissítéssel bevezeti a Jail módot, ami, akárhogy is úgy hangzik, nem valami menő új játékmód. Ha legalább tíz meccs alatt a lecsatlakozások mértéke eléri a 15 százalékot, a játékos börtönbe, avagy a Jail módba kerül. A büntetés 24 órán keresztül tart, időtartama alatt mindenki csak más Jailben lévő játékosokkal játszhat. Minden újabb Jailbe kerülés 24 órával tovább tart, a felső limit 120 óra, avagy öt nap. A Jailben lévő játékosok profilképe automatikusan megváltozik, és miután feloldódik a tiltás, ha valaki ismét lecsatlakozik és a lecsatlakozási százalék még mindig 15 felett van, újra Jailbe kerül.

A Spinal update rengeteg más finomítást és újítást tartalmaz, Spinal mellett valószínűleg Fulgore is elérhető lesz a napokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)