Hirdetés

Killer Instinct - bemutatkozott az új karakter, Shin Hisako

|

A játékba bekerülő legújabb harcos több másik szereplőhöz hasonlóan szintén egy már meglévő karakter módosított változata lesz.

Hirdetés

A 2013-ban újragondolt, Xbox One nyitócímként piacra került Killer Instincttel még mindig foglalkoznak a fejlesztők, és ugyan a negyedik évadról egyelőre nincs hír, hamarosan egy újabb harcos bővíti majd a már így is széles repertoárt.

Jago Omen vagy Shadow változatához hasonlóan Shin Hisako is egy klón karakter, aki mozgásában és tulajdonságaiban is eltérő lesz az eredeti Hisakótól.

Az Iron Galaxy Studios egyik tervezője, Adam Heart azt írta a Twitteren, hogy a következő harcos már nem "remix" lesz, hanem egy vadonatúj szereplő.

A nemrég megjelent Kilgore-hoz hasonlóan valószínűleg ezért az új karakterért is nagyjából 3000 Ft-ot kell majd fizetnünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)