Hirdetés

Killing Floor 2 - befutott a legújabb frissítés, elindult a nagy nyári esemény

|

Új pályát, fegyvereket, illetve még egy vadonatúj játékmódot is hoztak nekünk a Tripwire fejlesztői.

Hirdetés

Nem lehet oka panaszra a Tripwire Interactive-nak, ugyanis szépen teljesít a kooperatív élményre kihegyezett Killing Floor széria. Ráadásul most érkezett egy méretes frissítés a második részhez, amivel együtt kezdetét vette egy különleges event is.

Hirdetés

Megérkezett a Killing Floor 2-höz a Back & Kickin' Brass nevű esemény. A frissítéssel bekerült az Objective játékmód, amiben már nemcsak szimplán végeznünk kell az összes ellenféllel, hanem közben még különböző feladatokat is meg kell oldanunk a következő hullám feloldásához. Ráadásul a fejlesztők még némi sztorival is megfűszerezték ezeket az összecsapásokat, amelyek értelemszerűen sokat dobnak a hangulaton.

Érkezett egy új pálya is, a Steam Fortress, ami több játékmóddal, köztük természetesen az Objective-vel is kompatibilis. Természetesen vadonatúj fegyvereket is hoztak nekünk a srácok. A Demolitionist a Seal Squeal nevű csúzlival indulhat harcba, ami tulajdonképpen egy félautomata szigonypuska, és még a lövedékei is robbannak. A Hemoclobbert pedig a Berserker és a Field Medic használhatja egyrészt a zombik szétütésére, másrészt pedig a társak gyógyítására.

A fentieken kívül jött még néhány egyéb apróság és változás is, ezekről itt olvashattok bővebben.

Ti kipróbáljátok majd az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)