Hirdetés

Killing Floor 2 - brutális szörnyek, rengeteg vér

|

Ez persze elvárható a Tripwire végtelenül beteg FPS-ének folytatásától, de a Killing Floor 2 tényleg elég durva lesz.

Hirdetés

A múlt héten a Tripwire Interactive bejelentette a méltán híres sorozatának folytatását, a Killing Floor 2-t.

Ha eddig esetleg nem lett volna meg, a Killing Floor egy meglehetősen bruális kooperatív lövölde, ami az évek során egy elég komoly rajongói bázist épített ki maga köré. Várható volt tehát a folytatás, amiből a napokban meg is kaptunk az első - inkább csak figyelemfelkeltő, mintsem informatív - előzetest.

Emitt a videó.

Most viszont kaptunk egy csomó képet is a játékból, amikből egyértelműen kiderül, hogy a Killing Floor 2 lényegesen jobban néz majd ki, mint az elődje és a fejlesztők rengeteg dolgoztak az újításokon is.

Alan Wilson, alelnök, Tripwire Interactive

Lesz egy kibővített perkrendszer, új közelharci megoldások, sok új fegyver és ellenség, és a Killing Floor 2-ben akár hatan is játszhatunk egyszerre.

 

További képeket a galériában találtok. Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)