Hirdetés

Killing Floor 2 - perkek, skillek, mocsok és vér (videó)

|

A Tripwire Interactive legutóbb közzétett fejlesztői videójából további részleteket tudtunk meg a Killing Floor 2-ről, a fejlesztők többek között a perk-rendszerről, fegyver-újratöltésekről és skillekről beszélnek.

Hirdetés

A Tripwire srácai serényen dolgoznak a Killing Floor 2-n, és időnként megmutatják, hogy áll a fejlesztés.

Az előző részhez képest láthatóan jobb grafika mellett újrafinomított perk-rendszer és skillek lesznek, illetve az újratöltési animációk is nagy figyelmet kapnak. Egy perk (ami gyakorlatilag valamilyen karakterosztályt takar) az első részben hat szintből állt, itt viszont huszonöt szintre oszlik, és izgalmasabb lesz vele a fejlődés. Ezentúl kapunk egy rakás skillt is, amikre skill pontokat is pakolhatunk, hogy a nekünk tetsző karaktert rakjuk össze. Érdemes megfigyelni a részletekbe fektetett munkát is.

A Killing Floor 2 még idén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és SteamOS-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)