Hirdetés

A konzolosok ingyen darálhatnak zombikat a hétvégén

|

Már akár most is belevághattok, pusztán egy feltételnek kell megfelelni.

Hirdetés

Most épp nincs olyan idő, hogy az embernek kedve legyen a szabadban szaladgálni, úgyhogy pont szuper alkalom ez arra, hogy pajtásokkal együtt pusztítsunk élőholtakat.

Hirdetés

A Tripwire a hétvégére, mától június 25-éig ingyenessé tette a Killing Floor 2-t minden PlayStation Plus és Xbox Live Gold előfizető számára. Sajnos mindenképp kell hozzá a tagság, de ez a mai világban egy multiplayerközpontú játéknál talán nem akkora akadály. Épp most jelent meg a The Summer Sideshow: Treacherous Skies frissítés, ennek újdonságai szintén elérhetők az ingyenes időszak alatt. Keressétek a klienst az Xbox Store-ban és a PlayStation Store-ban.

A teljes játék egyébként minden platformon akciós, PC-n is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)