Hirdetés

Killing Floor 2 - ocsmányak a zombik (videó)

|

Sokféle zombi kívánja majd elvenni oly szeretett életünket a Killing Floor 2-ben, és most megnézhetjük őket videón. Undorító látvány.

Hirdetés

De tényleg. A zombik a legtöbb ábrázolásban azért egész elviselhetőek, de az első Killing Floorban sem a szépségük volt a lényeg, nem is vagyunk meglepve, hogy a másodikban még kevésbé tennénk őket címlapra.

A Tripwire Interactive által kiadott új videó a „Horzine Biotech titkosított felvétele”, amiben sorra veszik a különböző típusú élőholtakat. Ez egyébként egy sorozat első videója, lesznek még zombikat mutogató anyagok, de a mostaniban a Clot, a Slasher, a Crawler, a Cyst és a Fleshpound mutatkozik be, amint a mocskos csatornából feltörnek Párizs utcáira. Amit a videóban láttok, az a játék aktuális kinézete.

A Killing Floor 2 megjelenés PC-re és SteamOS-re várható, idővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)