Hirdetés

Killing Floor 2 - Xbox One-ra és Xbox One X-re is jön

|

A Tripwire Interactive a Microsoft jelenlegi és következő generációs konzoljára is elhozza népszerű kooperatív zombis lövöldéjét, a Killing Floor 2-t. Nézzétek meg, hogy mikor.

Hirdetés

Újabb már megjelent játék csatlakozik azoknak a listájához, amik november 7-én elérhetőek lesznek a Microsoft új konzoljára, az Xbox One X-re szebb kiadásban. 

Hirdetés

A Tripwire Interactive zombis lövöldéje PC-re és PlayStation 4-re már jóval korábban tiszteletét tette, de augusztus 29-től végre az Xbox One tulajok is lecsaphatnak rá.  Apró fájdalomdíjként pedig ez a verzió tartalmazni fog két ideiglenesen exkluzív tartalmat is: egy új Survival perket, a Freezethrowert, amivel folyékony nitrogénnel fagyaszthatjuk le az ellent, valamint a több skinnel is kapható Wasteland páncélt. 

Ahogy a bevezetőben olvashattátok, a Killing Floor 2 Xbox One X-re is meg fog jelenni november 7-én és a fejlesztők szebb grafikát, jobb teljesítményt, továbbá 4K-támogatást ígérnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)