Hirdetés

Killzone 2 - A végső simítások

|

Az amszterdami székhelyű Guerilla munkatársai a Killzone 2 végső munkálatain dolgoznak, így februárra biztosan elkészül a játék.

Hirdetés

A BBC-nek adott interjút Hermen Hulst, a holland Guerilla munkatársa, aki a brit hírcsatornának elárulta, hogy gyakorlatilag teljesen elkészültek a várva várt Killzone 2 fejlesztésével és márcsak az utolsó simításokat kell végrehajtaniuk. Hulst amúgy nem bírta megállni, hogy ne magasztalja saját alkotását, így az interjúban kijelentette, hogy az egész játék egy soha véget nem érő adrenalin löket, állandó akcióban lesz része a játékosnak és egy percig sem fogunk unatkozni. Azt is hozzátette mondandójához, hogy nagyon büszkék a projektre és mindig is ilyen minőségű játékot szerettek volna fejleszteni. A videót itt leshetitek meg!

killzone-2-730624.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)