Hirdetés

Killzone 2 aranylemez

|

A PlayStation 3 első 2009-es nagyágyúja elkészült, aranylemezre került, s megkezdődött az ipari méretű sokszorosítás.

Hirdetés

Két évvel járunk a Helghast erők Vekta ellen intézett támadása után. Elérkezett az idő, hogy az ISA hazai pályán rúgja szét Visari császár és talpnyalói hátsóját, az ellenség anyabolygóján, Helghan világán. A játékos Sev, egy harcedzett veterán bőrében kapja azt a feladatot, hogy társaival, a Légió tagjaival együtt foglalja el, majd biztosítsa Helghan fővárosát Pyrrhus-t. A csapat hamarosan rájön, hogy az embertelen körülményekhez kiválóan alkalmazkodó Helghast erőknél is nagyobb veszélyt rejt az anyabolygó. Spoilerezés vége!

killzone2_screenshot_13.jpg


A Guerilla saját fejlesztésű EDGE motorja, hála a PS3 erőforrásainak, gyakorlatilag bármely piacon lévő engine-nel felveszi a versenyt, s ha hihetünk az eddig született kritikáknak, akkor az áll hangos csattanását a padlón garantáló látvány teljesen mellékes, a játékmenet már önmagában elviszi a hátán a Killzone 2-t.
A megjelenés február 27-re esik Európában és az Atlanti-óceán túlfelén is.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)